GALERIE FOTO: Polițiștii, “profesori” de bună purtare pentru copiii din Bacău

Începând de luni, 9 septembrie, din prima zi de școală, polițiștii vor fi alături de elevi. Ei doar că vor fi prezenți în zonele adiacente școlilor, pentru a veghea la siguranța lor, dar vor intra în clase și vor preda lecții de bună purtare. Aceștia vor derula o serie de activități de informare și prevenire, astfel încât elevii să-și însușească sfaturile și să nu devină victime ale unor infractori sau să nu cadă ei înșiși în capcana fărădelegilor.

De altfel, polițiștii au fost alături de elevi și în ultimele zile de vacanță. Este și cazul unei activități care s-a derulat în Parcul Cancicov, unde a fost lansată Campania „10 pentru Siguranţă!”.

Poliţiştii au oferit copiilor materiale informativ-preventive conţinând sfaturi pentru un an şcolar în siguranţă şi au discutat cu părinţii oferindu-le recomandări pentru prevenirea victimizării minorilor.

Activităţile preventive au fost susţinute alături de reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Gruparea Mobilă de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.