GALERIE FOTO: Protest inedit #șîȘCOALAmea la școala “Mihai Drăgan”. Părinții vor să-și știe copiii în siguranță la școală

Azi a avut loc la Școala Gimnazială Mihai Drăgan din Bacău un protest inedit. Peste 50 de părinți, dar și elevi din cea mai mare unitate gimnazială de învățământ din Bacău au format un lanț uman. Lanțul uman a fost o expoziție vie. Fiecare protestatar a purtat o fotografie, arătând fie dezastrul din școală, fie imagini cu modul în care ar trebui să arate o școală. Manifestul artistic a avut ca scop sensibilizarea autorităților locale pentru ca de la buiget să fie alocați în regim de urgență bani pentru renovarea școlii.

Manifestul Artistic #șîȘCOALAmea a pus pe fugă conducerea unității de învățământ, care a refuzat să stea de vorbă cu părinții sau cu presa care a relatat despre eveniment.

Recent, primarul Cosmin Necula a declarat pentru postul public de radio că alocările bugetare se fac în funcție de solicitările făcute de directorii unităților de învățământ. El a acuzat în mod indirect conducerea Școlii Mihai Drăgan pentru situația jalnică în care se află.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.