Înșelăciune la drumul mare! Avertismentul unui băcăuan pentru toți șoferii

Un bărbat din Bacău a postat pe un grup de Facebook dedicat exclusiv raportării evenimentelor de orice fel din trafic un avertisment pentru toți conducătorii auto. Bărbatul susține că pe drumul dintre Bacău și Moinești, la circa un kilometru distanță de localitatea Florești, a întâlnit o persoană care încearcă să păcălească șoferii cu diverse obiecte așa-zis de valoare.

”Fac această postare pentru înștiințarea participanților la trafic din județul Bacău ca în caz de observă acest individ /această mașină trasă pe dreapta sub pretextul că a rămas fără combustibil să știți că este un mare mincinos .. Se dă musulman/turc.. Să nu îi dați nimic pentru că o să încerce să vă dea în schimbul la niște bani pentru combustibil (în numele lui Alah o să pupe și pământul, se jură și pe mormântul părinților săi ) diverse lucruri „de valoare” (ghiul de „aur”, ceas..)”, a scris băcăuanul în postare.

Băcăuanul le recomandă tuturor șoferilor să sune la 112, deși recunoaște că el nu a făcut acest lucru, pentru că nu a fost inspirit pe moment.

Postarea respectivă a dezlănțuit un șir de comentarii, iar alți conducători auto din Bacău au confirmat povestea. Mai mult, unii chiar au interacționat cu persoana.

“M-a oprit si pe mine în Dofteana si a vrut să îmi dea un ghiul cică de aur, doar să îi dau niște bani, era cu un VW Touran, nu am reușit să îi iau numărul mașinii. Dar mi-am dat seama că ceva nu e în regulă, m-a agresat apoi si la rândul meu am acționat si l-am articulat cu un cot în obraz, si s-a retras”,  a comentat un bărbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.