Întâlniri cu contribuabilii din Bacău și Moinești

Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate din Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Bacău devine punct de informare locală permanentă pentru toţi operatorii economici care doresc să acceseze noua schemă de ajutor de stat.

Promovarea noii scheme de ajutor de stat se va face şi prin intermediul întâlnirilor bilunare, în teritoriu, cu operatorii economici interesaţi. Astfel, pe 13 august o astfel de întâlnire va avea loc în Bacău, următoarea fiind pe 17 august, la Moineşti. Pentru noua schemă de ajutor de stat a fost adoptată HG 476/2018 de modificare şi completare a HG 807/2014, publicată în Monitorul Oficial nr. 580/2018, Partea I.

„Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmăreşte stimularea creşterii economice prin realizarea de investiţii, iar modificările survenite au clarificat noţiuni şi au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creşterea ponderii cererilor admise şi, implicit, a numărului investiţiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare”, a declarat Adrian Anghel, purtător de cuvânt al DGFP Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.