Lucrări de modernizare pe Calea Caraclăului din Onești

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a anunțat semnarea contractului pentru lucrările de modernizare pe Calea Caraclăului din Onești.

Aceste lucrări cuprind o serie de etape importante pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere din zonă, vizând amenajarea structurii rutiere, terasamentele, precum și diverse straturi de materiale necesare pentru asigurarea durabilității și siguranței căii de comunicație.

Printre elementele cheie ale proiectului se numără stratul din balast, stratul din piatră spartă, stratul din BADPC și BAPC, amenajarea zonei de racord cu DN 11, precum și lucrările de amenajare a acostamentelor, rigolelor și șanțurilor. De asemenea, proiectul va include asigurarea accesului la proprietăți și instalarea marcajelor rutiere, indicatoarelor rutiere și a parapetului metalic.

Valoarea totală a investiției este estimată la aproximativ 10 milioane de lei, iar 95% din această sumă vor fi asigurați de către Consiliul Județean Bacău, în conformitate cu asocierea cu municipiul Onești.

Această inițiativă de modernizare a infrastructurii rutiere din Onești vine în completarea eforturilor deja depuse pentru reabilitarea și dezvoltarea acestui oraș, consolidând astfel angajamentul autorităților locale pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor și a condițiilor de transport în zonă.

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.