Mai multe familii vor primi locuințe

Consilierii locali urmează să aprobe o nouă listă de repatiții ale locuințelor ANL și sociale care au fost eliberate după ce s-a dovedit că chiriașii lor de drept nu le foloseau sau chiar le subînchiriau. Din lista solicitanților, o parte nu au confirmat că ar mai dori să intre în posesia apartamentelor. În final, au rămas 16 familii care vor lua locuințe pentru tineri și 42 care se încadrează pentru a primi locuințe sociale, adică se află în diferite situații de urgență sau sociale. Locuințele sunt apartamente sau garsoniere pe străzile Depoului, Făgăraș și Bucegi.

În 2018, au fost repartizate în total 68 de locuințe ANL, provenite din evacuări și recuperări. Lista beneficiarilor a fost aprobată la începutul anului. În mandatul actualei administrații, au fost repartizate 170 de locuințe ANL.

„Consider că este una dintre realizările mele, ca viceprimar, că am reușit să deblocăm sistemul și am repus în circuit aceste 170 de locuințe care stăteau goale, subînchiriate sau ocupate ilegal. Din 2012, nu s-a mai făcut nimic în acest sens”, a declarat viceprimarul Dragoș Ștefan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.