Mai mulți șoferi băuți au fost prinși în trafic pe drumurile din județ

Mai multi soferi s-au ales cu dosare penale dupa ce au condus bauti sau fara permis de conducere.

Astfel la data de 6 decembrie a.c., Poliţiştii din Motoşeni, în trafic un tânăr de 27 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe DJ 241. Din verificări a rezultat că tânărul în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

La data de 7 decembrie a.c, o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, au depistat în flagrant un bărbat de 56 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 08 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului de Ordine Publică Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 44 de ani, din comuna Letea –Veche, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, sub influenţa alcoolului. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea mostrelor biologice de sânge.

La aceeaşi dată, poliţiştii rutieri din Oneşti au depistat în flagrant un bărbat de 31 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Caşin, sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Informeaza I.P.J. Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.