Ministerul Sănătății: 13 teste pentru coronavirus, în derulare

Un număr de 13 teste pentru coronavirus sunt în derulare, luni, 2 martie, în cele cinci centre de boli infecțioase din România. Până la acest moment, au fost lucrate 473 de teste, dintre care doar trei au avut rezultat pozitiv.

Așadar, conform datelor furnizate Ministerului Sănătății, până în prezent, în cele cinci centre de boli infecțioase din București, Timișoara, Cluj Napoca, Constanța și Iași au fost lucrate 473 de teste pentru COVID-19. Dintre acestea doar trei teste au avut rezultat pozitiv, care au fost anunțate în cursul zilelor trecute. Astăzi, 2 martie 2020, in cele 5 centre sunt în lucru alte 13 teste.

Trei persoane au fost diagnosticate cu Covid-19 în România, dar una dintre ele – tânărul din Gorj depistat miercurea trecută – a fost declarată vindecată, după ce a fost testată negativ pentru coronavirus două zile la rând.

Considerat „pacientul 0”, un tânăr din Gorj era testat pozitiv pentru coronavirus în 26 februarie. Vineri, însă, el a fost testat negativ, iar evaluarea releva același rezultat și sâmbătă, astfel că el a fost declarat drept vindecat de specialiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.