O locuinţă mistuită de foc, reconstruită de voluntari la Dofteana (FOTO)

O familie cu cinci copii, din comuna Dofteana, a găsit acum puterea să zâmbească din nou, după ce a trecut prin clipe cumplite. Casa le-a fost mistuită de un incendiu în primăvară, dar mai mulţi voluntari cu suflet i-au ajutat să o reconstruiască.

O locuinţă distrusă de flăcări în luna martie a acestui an a fost reconstruită cu sprijinul oamenilor cu suflet mare. Asociaţia „Împreună pentru viitor” Bacău, prin campania „Implică-te – Indiferenţa nu e o soluţie!” s-a mobilizat exemplar şi a finalizat, în numai cinci luni, casa unei familii formată din cinci copii şi doi adulţi, din comuna Dofteana, judeţul Bacău.

Voluntarilor asociaţiei li s-au alăturat zeci de persoane care au dorit să contribuie, fiecare cu cât şi ce a putut şi astfel au putut duce proiectul la bun sfârşit. Noua locuinţă are două dormitoare, un living, bucătărie şi baie, dar şi posibilitatea ca pe viitor să se poată amenaja mansardă, pentru a oferi suficient spaţiu copiilor.

Casa a fost sfinţită, iar alături de proprietari au fost şi membrii asociaţiei şi o parte dintre cei care au sprijinit acest proiect, unul dintre ei fiind primarul comunei Dofteana, Ioan Bujor.

Foto: Asociaţia „Împreună pentru viitor” Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.