O nouă suspiciune de coronavirus. Fetiță de 5 ani, din Bacău, dusă la spital

O fetiţă de 5 ani din Bacău a fost internată la secţia de Boli Infecţioase a spitalului judeţean, cu suspiciune de coronavirus.

O fetiţă de 5 ani a fost internată, sâmbătă, la secţia de Boli Infecţioase Copii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bacău. Fetiţa s-a întors recent, împreună cu familia, din regiunea Veneto, Italia, şi a fost adusă la spital după ce i-au apărut dureri în gât şi secreţii nazale.

Potrivit conducerii DSP Bacău, copilul a fost internat la Secţia de Boli Infecţioase Copii a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

„Copil aflat în monitorizare zilnică, întors din Italia, regiunea Veneto, zona cu transmitere comunitară extinsă, cu patologie preexistenta (mama afirmă că prezenta anterior simptome de roşu în gât) a fost preluat şi transportat cu ATPVM din cadrul ISU Bacău, dotat cu izoletă, în vederea internării în zona special amenajată din cadrul secţiei de Boli Infecţioase Copii, SJU Bacău, ca măsură de precauţie, pentru investigaţii de specialitate, urmare a acutizării simptomelor. Testele recoltate vor fi trimise la Spitalul de Boli Infectioase Iaşi în vederea stabilirii diagnosticului”, au transmis reprezentanţii DSP Bacău, într-un comuncat de presă.

Directorul medical al Spitalului din Bacău, Ioana Raluca Dinu, a declarat că este vorba despre o fetiţă în vârstă de 5 ani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.