Sute de autoturisme, oprite în trafic. Poliţiştii au dat peste 200 de amenzi

Poliţiştii de la Poliţia Municipiului Bacău au ieşit din nou în trafic, într-o acţiune pentru asigurarea climatului de siguranţă publică a cetăţenilor din Bacău şi din cele 46 de comune arondate.

Au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, a respectarii normelor privind circulaţia pe drumurile publice, precum şi a altor fapte antisociale. S-a acţionat pe 61 de drumuri judeţene şi comunale şi s-au instituit 17 filtre.

Au fost verificate 529 de autovehicule, din care 81 înmatriculate în alte state, 42 de atelaje hipo, 9 mopede şi 24 de biciclişti. În urma acestei razii, au aplicat 228 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 98.250 de lei.
Dintre acestea, 182 de abateri au fost depistate şi sancţionate de poliţiştii rutieri, care au luat şi măsuri complementare, atunci când situaţia a impus. Ei au ridicat în vederea suspendării 8 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare. De asemenea, au constatat 5 infracţiuni flagrante, iar 4 persoane au ajuns să fie cercetate penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.