Poliţist campion la Karate Fudokan

Un poliţist băcăuan a reprezentat cu succes România la cea de-a 24 ediţie a Campionatului European de Karate Fudokan ce a avut loc în Slovenia. Agentul de poliţie a obţinut o medalie de aur şi două de argint.

În perioada 5-9 decembrie 2018, la Portoroz, Slovenia a avut loc cea de-a 24 ediţie a Campionatului European de Karate Fudokan. Acest eveniment a reunit sportivi din Şcoala de Karate Shotokan – Fudokan, un stil de karate tradiţional foarte răspândit atât în ţara noastră, cât şi pe plan mondial.

Această competiţie a fost organizată de Federaţia Mondială de Fudokan şi a constat în două competiţii separate, una de karate fudokan tradiţional şi una de karate general fudokan – forma sportivă. De asemenea pentru prima dată, una de profesional Karate Bouts-Pro,un proiect educaţional profesionist.

La Campionat au participat peste 1.200 de sportivi, din 28 de ţări, inclusiv sportivi din România, practicanţi de karate tradiţional. Printre aceştia se numără şi domnul Sorin Aştefănoaei, agent de poliţie în cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian, care a participat atât în calitate de sportiv cât şi de antrenor – arbitru internaţional în Corpul de Arbitri ai României.

Agentul de poliţie Sorin Aştefănoaei face parte din Clubul Sportiv Dinamo al I.P.J. Bacău, unde are calitatea de membru în Biroul Executiv al Clubului şi la acest Campionat European a obţinut medalia de aur la tameshiwari ( spargeri ), medalia de argint la kata individual masculin şi medalia de argint la fuku-go ( kata-kumite ) masculin.

Sportivul băcăuan a dedicat aceste rezultate, în an centenar, Zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.