Pompierul Sorin Tașcă, pe podium la Campionatul Național de Judo al MAI

Plutonierul adjutant Sorin Tașcă, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău, singurul reprezentant al structurilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din județ,a urcat pe a doua treaptă a podiumului la Campionatul Național de Judo pe minister.

El a devenit vicecampion la judo, la categoria 90 de kilograme. De asemenea, s-a clasat şi pe locul III, alături de reprezentativa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în competiţia pe echipe.
Campionatului de Judo, destinat lucrătorilor MAI, s-a desfășurat, în perioada 17-18 octombrie, în județul Vaslui. La start, s-au aliniat practicanți de judo, femei și bărbați, din cadrul Poliției Române, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Jandarmeriei Române și ai Poliției de Frontieră, care s-au întrecut la diferitele categorii ale campionatului. Competiţia sportivă se desfășoară la nivel național din anul 1990.
Recent, Sorin Tașcă a câștigat o medalie de aur și două de argint la Campionatul European al Poliţiştilor şi Pompierilor, din Gibraltar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.