Primarul Bacăului şi deputata “trădătoare” Hărătău, excluşi din PSD

Comitetul Executiv Naţional al PSD, întrunit astăzi pentru prima oară după alegerile de duminică, a decis excluderea din partid a mai multor membri care au “mişcat în front”.

A fost o şedinţă cu scântei, în care s-a decis inclusive excluderea a doi social-democraţi din Bacău.

Este vorba despre primarul Cosmin Necula, rămas fără sprijinul politic al organizaţiei PSD Bacău, după ce a fost extreme de critic la adresa Guvernului Dăncilă, şi de deputata PSD Elena Hărătău, care a votat împotriva directivelor de la partid în Parlament la învestitura Guvernuluiu Orban.

Dacă excluderea lui Necula era cumva de aşteptat, date fiind tensiunile dintre el şi liderul organizaţiei Bacău, Dragoş Benea, decizia excluderii deputatei Hărătău a fost cumva surprinzătoare, în contextual în care aceasta era susţinută de acelaşi Benea.

„Se pare ca a spune adevărul pentru conducerea PSD reprezintă o crimă de lezmajestate. Nu trebuie să spui adevărul, nu ai dreptul la opinie, iar dacă spui ceva care îi deranjează pe cei mai mari ești dat afară. Am fost dat afară la cererea expresă a dlui Dragoș Benea, președintele PSD Bacău”, a  declarat Cosmin Necula.

El a mai afirmat că, în ciuda disensiunilor din PSD și a deciziei luate de conducerea partidului, va candida anul viitor pentru un alt mandat de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.