Primarul din Târgu Ocna, chemat la “județ” ca să fie tras de urechi. Ce îi reproșează administrația județeană

Ștefan Șilochi, primarul orașului Târgu Ocna, a fost chemat astăzi să dea explicații în fața conducerii Consiliului Județean cu privire la lucrările la drumul care duce către salină. Deși nu există, legal, un raport de subordonare între primării și consiliile județene, șefii CJ Bacău îl trag de urechi pe primarul Șilochi. Culmea e că Șilochi a fost ales pe lista PSD în 2016, adică același partid din care fac parte și cei care acum îl trag la răspundere.

Ștefan Șilochi este invitat la Consiliul Județean de  președintele CJ pentru a explica de ce un drum important pentru județul Bacău, pentru a cărui finalizare există finanțare de la Guvernul României, prin PNDL, încă din anul 2015, nu a fost terminat nici până acum.Este vorba despre drumul ce duce la Salina Tg Ocna. Având în vedere că cetățenii județului Bacău și turiștii ce aleg să viziteze și să se trateze la Salina din Tg Ocna nu trebuie să sufere din cauza neimplicării primarului Șilochi, Consiliul Județean trebuie să găsească soluția legală de preluare a acestui drum atât de important pentru a fi terminat cât mai repede„, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Bacău.

De asemenea, primarul din Târgu Ocna va trebui să dea explicații și cu privire la lucrările de la Colegiul Național „Costache Negri”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.