Proiect extrem de important pentru infrastructura spitalicească băcăuană, finanțat prin PNRR

Proiectul depus spre finanțare de către Consiliul Județean Bacău, în valoare totală de 47,5 milioane lei, a fost aprobat. Astfel, va fi reabilitat și modernizat Blocul Operator Pediatrie, va fi dotat cu echipamente Laboratorul de microbiologie, ATI Obstetrică- Ginecologie, Gastroenterologie, Chirurgie pediatrică și Hemodializă.

Imagine

„ În cadrul apelului PNRR- C12, a fost aprobat spre finanțare proiectul „Îmbunătățirea capacității și capabilității la Spitalul Județean de Urgență Bacău prin dotarea cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale”, depus de Consiliul Județean Bacău.

Valoarea totală a proiectului este 47,5 milioane lei, din care aprox. 28 milioane lei, fonduri asigurate prin PNRR iar cofinanțarea de 19,5 milioane lei reprezintă contribuția Consiliului Județean Bacău.

Investițiile vizează reabilitarea și modernizarea Blocului Operator Pediatrie, dotarea cu echipamente a Laboratorul de microbiologie, ATI Obstetrică- Ginecologie, Gastroenterologie, Chirurgie pediatrică și Hemodializă.

Îi felicit pe colegii din cadrul aparatului de specialitate al CJ pentru munca depusă și rezultatul obținut în cadrul procedurii de selecție! ”

 

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.