Rafturile magazinelor din Bacău s-au golit. ANPC: „Supermarketurile au stocuri”

Teama de coronavirus a dus românii în supermarketuri. Și în Bacău rafturile magazinelor s-au golit, unele rafturi cu produse de primă necesitate, sunt goale. Însa dimineată marfa era la loc pe rafturi.

Conform unui comunicat ANPC, trimis joi presei  – „Supermarketurile au stocuri de alimente de bază şi de produse dezinfectante, deşi cererea e mare”. Magazinele membre ale Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) nu au probleme cu stocurile de alimente de bază şi cu stocurile de produse dezinfectante, deşi cererea pentru acestea din urmă continuă să fie foarte mare.

„Nu au fost semnalate la nivelul AMRCR situaţii de majorări de preţuri ale unor produse; stocurile de alimente de bază nu reprezintă o problemă pentru niciunul dintre lanţurile de magazine membre, traficul de consumatori variind în funcţie de specificul şi formatul fiecărui magazin; la acest moment nu sunt probleme legate de stocurile de produse dezinfectante, deşi cererea continuă să fie foarte mare”, se precizează în comunicatul ANPC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.