REVOLTĂTOR! Lapte expirat de TREI LUNI, livrat copiilor dintr-o școală din Bacău! Inspectorii DSP au descins de urgență în control

Situație revoltătoare într-o școală din municipiul Bacău, unde elevii au primit în cadrul programului guvernamental “Lapte și corn” lapte expirat de 3 luni!

Situația a fost făcută publică de mama unui elev, care a publicat pe Facebook o fotografie din care reiese că laptele era expirat din data de 3 iulie 2019.

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Bacău au descins de urgență în control la Școala Al. I. Cuza, unde copiii au primit laptele expirat.

Potrivit unor concluzii preliminare, nu este vorba despre un lot întreg de lactate expirate, iar în școală ar fi ajuns doar două cutii cu probleme. Din fericire, laptele respectiv nu a fost consumat de copii.

Potrivit directorului DSP Bacău, dr. Alin George Năstasă, controlul este în plină desfășurare, iar inspectorii sanitari urmează să ajungă și la depozitul firmei care se ocupă de distribuirea produselor lactate în județul Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.