Sâmbătă se deschide pârtia de la Slănic Moldova

Sâmbătă, 12 ianuarie, începând cu ora 10.00, se deschide Pârtia de schi Nemira din Slănic Moldova, pentru prima oară în acest sezon. Ninsoarea din ultimele ore a format un strat suficient de zăpadă pentru a deschide sezonul de schi 2019, după cum anunță pagina de Facebook de prezentare a pârtiei. Consiliul Județean a aprobat noi tarife pentru acest sezon, stabilite de Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău. Acestea sunt mai mari decât în sezonul trecut, ca urmare a creșterii prețurilor la apă, energie electrică, combustibil, după cum se arăta în motivarea măsurii. Iată în tabel și noile tarife:

De menționat că tariful pentru parcare în zona pârtiei este 10 lei/zi. O urcare reprezintă două puncte, iar punctele sunt valabile 30 zile/sezon. Contravaloarea punctelor nefolosite nu se returnează. Turiștii care nu schiază au acces la pârtie în intervalul orar 11-16, iar la telescaune au prioritate persoanele care schiază.
Pe drumul dintre Târgu Ocna și SLănic se circulă bine, ca și pe celelalte care duc spre această zonă, cu excepția DN11 Bacău-Onești, unde vineri au fost impuse restricții pentru vehiculele de peste 3,5 tone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.