Șase hoți mai puțin în județul Bacău. Aceștia au fost depistați de polițiști

La data de 02 mai, poliţiştii oneşteni au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de 01/ 02 mai , persoane necunoscute ar fi sustars bunuri dintr-un imobil nelocuit aparţinând unei tinere de 31 de ani, din comuna Gura Văii, bunuri în valoare de 1500 de lei.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 33 de ani, toţi din comuna Ştefan cel Mare, ar fi pătruns fără drept, în imobilul păgubitei, de unde ar fi sustras un aragaz şi o motocositoare. Totodată, poliţiştii au stabilit că bănuiţii ar fi sustras, în aceeaşi noapte, şi două ferestre termopan de la o locaţie socială aparţinând U.A.T. Gura Văii, cauzând un prejudiciu în valoare de 1000 de lei. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La aceeaşi dată, poliţiştii au desfăşurat activităţi de investigare în cazul unui furt în care persoane necunoscute ar fi sustras bunuri dintr-o societate comercială de pe raza comunei Coţofăneşti.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, doi minori, de 14 şi 16 ani, ambii din localitate, în seara zilei de 26 iunie, ar fi sustras două butelii. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.