Se fac reparaţii capitale la Pediatrie. Valoarea investiţiei trece de 5 mil. lei

Spitalul Județean de Urgență (SJU) a demarat lucrările de reparații capitale la corpul de clădire în care funcționează pricipalele secții pentru copii, respectiv de Pediatrie, Chirurgie, Ortopedie Pediatrică şi Recuperarea Pediatrică.
Imobilul va fi reabilitat termic, se vor reface instalațiile electrice și sanitare, se va instala un sistem de ventilație și se va face o recompartimentare a clădirii.
Practic, pe vechiul schelet în care a funcționat Spitalul de Copii se va da în funcțiune un imobil modern, cu toate circuitele sanitare puse la punct și condiții de cazare superioare.

”Efortul acesta financiar este suportat de Consiliul Județean Bacău și se cifrează la 5.289.000 de lei fără TVA. Beneficiile vor fi foarte mari pentru micuții noștri pacienți, în ceea ce privește confortul, pentru că încercăm să le oferim condiții care să-i facă să uite că sunt internați într-un spital. Din păcate, până la finalizarea proiectului, care se va face sub exploatare, vor fi modificate circuitele actuale și va fi puțin deranj așa încât ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a declarat Adrian Popa, managerul SJU Bacău.

Lucrările, care se vor desfășura pe sectoare, iar secțiile vor fi restrânse fără a fi închise, vor dura 36 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.