Compania de Apa Bacau informeaza locuitorii judetului, ca in data de 4 decembrie, incepand cu ora 08.00, se vor executa lucrari de remediere a unei defectiuni aparuta pe conducta de aductiune Darmanesti – Targu Ocna – Onesti.

Durata estimata de golire a tronsonului este de 4 ore, lucrarea de interventie este de 4 ore si durata de reumplere a tronsonului de 10 ore.

„De aceasta interventie vor fi afectati consumatorii aferenti conductei de aductiune: comunele Casin, Pargaresti, Targu Trotus (Tuta, Targu Trotus, Viisoara), orasul Targu Ocna (cartier Valcele, Cartier Poieni), S.C. RAJA S.A. Constanta, S.C. Chimcomplex S.A. Borzesti si SNAP Targu Ocna.

In vederea evitarii eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, S.C. CRAB S.A. recomanda utilizatorilor afectati sa-si creeze rezerve de apa potabila pentru intervalul de timp alocat lucrarilor.” au transmis reprezentantii CRAB

Nu se oprste apa in Onesti :

„RAJA S.A. ONESTI a intreprins toate masurile necesare astfel incat, pe toata durata acestei interventii sa nu opreasca furnizarea apei catre locuitorii municipiului Onesti, avand la aceasta ora rezerva de avarie asigurata la nivel maxim.” se arata intr-un comunicat de presa RAJA