Vremea se strică în toată țara și se vor înregistra temperaturi scăzute.

Meteorologul Alina Șerban a vorbit la Realitatea PLUS despre schimbările vremii care ne așteaptă zilele următoare. Temperaturile urmează să scadă dramatic în toată țara.

„Ne bucurăm încă de o vreme bună, ninsori și viscol doar în zonele montane înalte. Pe parcursul zilei de astăzi temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această dată, 7-8-9 grade. 

Vremea se va răci semnificativ chiar față de zilele acestea și față de ceea ce ar trebui să avem la această dată. Se va resimți de duminic și va ține cel puțîn până la jumătatea săptămânii viitoare. Temperaturi minime în jurul a -10 grade și chiar și mai coborâte. Și temperaturile maxime vor fi din ce în ce mai scăzute, vor înregistra temperaturi negative în toată țară, în jurul a 0 grade în partea de sud. 

Vor fi și precipitații, sisteme noroase, active încă din această seară, se vor extinde treptat la noapte și pe parcursul zilei de mâine. Precipitații amestecate, ploaie, lapoviță, ninsoare. Ninsoarea va fi însoțită de intensificări ale vântului, în mod deosebit mâine și mâine noapte. Temperaturile în scădere resimțite vor fi cu mult mai mici”, a declarat Alina Șerban.