Și-a sechestrat și violat fosta iubită!

 Polițiștii de investigații criminale din Bacău au luat măsura reținerii unui bărbat de 34 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol.

 

 La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 04.30, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată prin apel SNUAU 112, de către o femeie de 34 de ani, din județul Neamţ, despre faptul că în noaptea de 22/23 ianuarie a.c, a fost ţinută fără voia ei într-o pensiune din Bacău de către fostul concubin.

 Din primele verificări a rezultat faptul că, bărbatul, de 34 de ani, din Bacău ar fi așteptat-o pe fosta concubină, în seara zilei de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, după terminarea programului de lucru, căreia i-a propus să o conducă la domiciliu cu un taxi.       În zona Autogării Bacău, bărbatul ar fi solicitat taximetristului sa oprească, iar ulterior, sub constrangere ar fi determinat-o pe femeie să meargă cu el într-o pensiune, unde ar fi lipsit-o de libertate până în jurul orei 04.00, perioadă în care ar fi întreţinut cu ea raporturi sexuale împotriva voinţei sale, ameninţând-o şi agresând-o fizic.

          În jurul orei 04.00, profitând de faptul că bărbatul dormea, femeia a părăsit camera respectivă, iar ulterior a sunat la 112, solicitând intervenţia poliţiei.

        

          Cazul a fost preluat de polițiștii de investigații criminale din Bacău care au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.

         Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.