Sondaj al Băncii Mondiale pentru a afla care sunt dorințele băcăuanilor

Președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, s-a întâlnit astăzi cu o delegație a Băncii Mondiale, pentru a discuta despre proiectele prioritare pentru județ. La întrunire au fost prezenți, pe lângă specialiști din CJ și reprezentanți ai Primăriei Bacău și ai Aeroportului Bacău.
Reprezentanții Băncii Mondiale au prezentat rezultatele parțiale ale unui sondaj efectuat în municipiul Bacău, care prioritizează dorințele și nevoile băcăuanilor în 10 proiecte de interes. Pe lista de priorități se numără autostrada Bacău-Brașov, drumul expres Bacău-Piatra, pasarela ce traversează calea ferată, nodul intermodal de transport, dar și un număr de străzi din Bacău sau drumuri care asigură mobilitatea între municipiu și comunele limitrofe.
Astfel de întâlniri vor avea loc cu administrațiile tuturor orașelor mari din România. Toate propunerile cetățenilor vor fi apoi centralizate și prezentate Comisiei Europene, pentru o alocare cât mai bună a sumelor destinate României în următorul exercițiu financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.