Un inspector de poliție penitenciară din Târgu Ocna, medaliat cu aur la judo în Mexico City

Mihai Gosav, inspector de poliție penitenciară, a reprezentat Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna la “Jocurile Latino – Americane ale Polițiștilor și Pompierilor” ediția a-VII-a, care s-au derulat la Mexico City în perioada 17-23 noiembrie.

Băcăuanul a câștigat medalia de aur la judo, categoria 100 kg, performanță demnă de toate aprecierile, mai ales având în vedere numărul mare de participanți.

Mihai Gosav nu este la prima performanță de acest gen. Anul trecut, băcăuanul s-a clasat pe locul I la o competiție din Panama, după ce a învins în finală un sportiv din țara gazdă, și locul II la jiu-jitsu la categoria 100kg. A continuat anul acesta când, în august, a devenit dublu vicecampion la judo categoria 100 kg si jiu-jitsu categoria 100kg la concursul din China. În fine, tot anul acesta, a luat medalia de aur la Timișoara, la ”Cupa Moșnița Nouă”, care a reunit peste 200 de sportivi din mai multe ramuri: Brazilian Jiu Jitsu, MMA, Kickboxing și Hand to Hand Fighting.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.