Un motan a fost dus la „carceră” de angajații unui adăpost, pentru că le ajuta pe celelalte pisici să evadeze

Un motan de 6 ani a devenit cea mai nouă senzație a internetului, grație nenumăratelor sale încercări de a „salva” celelalte pisici din adăpostul de animale Friends for Life din Houston, Texas.

Quilty a învățat să deschidă ușa sărind pe clanță. Astfel, în fiecare seară, după ce toți angajații plecau acasă, motanul deschidea ușa care le permitea altor 15 pisici să iasă din camera lor, în holul principal al adăpostului.

Dimineața, angajații găseaua cele 15 feline făcându-și de cap în zone în care nu le era permis să ajungă. Quilty a fost descoperit după ce au fost urmările imaginile de pe camerele de supraveghere.

Ca să nu mai creeze probleme, Quilty a fost dus la „carceră”. Are, de fapt, o cameră doar a lui, care are o ușă cu un sistem de închidere pe care încă nu a descoperit cum să-l anihileze. Nenumărate fotografii care circulă pe internet arată un motan foarte nemulțumit că este izolat.

„Quilty poate fi un pic dificil”, a declarat pentru CNN Jennifer Hopkins, de la adăpostul Friends for Life.

Ea a mai spus că motanul a ajuns la adăpost în urmă cu câteva luni și după sosirea lui s-a instaurat haosul. „După sosirea lui, ușa camerei a început să se deschidă misterios. Dimineața ne luptam să adunăm toate cele 15 pisici”, a mai spus Hopkins.

Imaginile cu motanul la „închisoare” au cucerit pur și simplu internetul. Există chiar și o pagină de Instagram numită „free Quilty”.

Quilty a ajuns la adăpost după ce stăpâna lui a fost nevoită să se mute și nu a mai putut să aibă grijă de el. Își caută acum un nou stăpân, iar după ce a devenit vedetă, s-au înscris pe listă foarte mulți doritori. Angajații adăpostului trebuie acum să facă o selecție riguroasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.