VIDEO: Anchetă în Primăria Bacău după ce doi angajați au făcut comentarii deplasate, transmise live în ședința Consiliului Local

E scandal în Primăria Bacău după ultima ședință a Consiliului Local Municipal. Aceasta a fost transmisă în direct, ca de fiecare data. De data aceasta însă, spre stupoarea celor care au urmărit transmisiunea, a avut și doi “comentatori”. Nu se știe dacă a fost neglijență sau intenție, însă cei doi angajați fac comentarii deplasate la adresa unor colegi, superiori sau consilieri, folosind un limbaj licențios, cu conotații sexuale, care nu poate fi reprodus în text. “Bârfa” dintre cei doi, care a putut fi auzită în diferite momente ale transmisiunii, a determinat conducerea Primăriei Bacău să dispună ca înregistrarea să fie ștearsă de urgență din canalul youtube al municipalității. Comisia de disciplină a fost convocată imediat, iar cei doi protagoniști au fost identificați.

“Persoana care a făcut comentariile injurioase este agentul de pază Jitaru Ionuț, însărcinat cu paza obiectivului CAEX, în discuție intervenind și Bălan Gheorghe, responsabilul tehnic cu sonorizarea și înregistrarea ședințelor de consiliu local. Precizăm că după discutarea cazului în Comisia de disciplină vom comunica măsurile care vor fi dispuse, în conformitate cu prevederile și termenele Codului Administrativ”, se arată într-un comunicat al Primăriei Bacău.

În funcție de concluziile anchetei comisiei de disciplină, cei doi riscă sancțiuni, cea mai aspră fiind încetarea contractului de muncă. Nu este însă exclus ca acest caz să ajungă și în atenția organelor de cercetare penală.

sursa video: prelucrare a unui material realizat de RadioEasy

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.