VIDEO: Ca la divorț. Primarul Bacăului nu a venit la semnarea contractelor cu vicepremierul Suciu. Le va primi prin poștă.”Îi lipsesc cei șapte ani de-acasă”, spune Dragoș Benea

Hotărât lucru, cale de împăcare între europarlamentarul Dragoș Benea și Cosmin Necula nu mai există. Asta după ce astăzi primarul Necula a preferat să rămână în birou și nu a participat la semnarea, alături de Benea și de vicepremierul Daniel Suciu, a celor cinci contracte vitale pentru municipiul Bacău. De fapt, gestul său fusese anunțat încă de aseară, când edilul a postat pe pagina de socializare un nou mesaj dur la adresa lui Dragoș Benea și a actualului guvern.” Proiectele pentru Municipiul Bacău se semnează la PRIMĂRIE și nu la alte instituții ale statului! Primăria Bacău NU ESTE în campanie pentru guvernul demis și NU ESTE la dispoziția nimănui pentru a marca puncte ELECTORALE! În cazul în care Guvernul mai are o urmă de respect pentru cetățenii acestui oraș și pentru oamenii care au muncit la proiectele ce se vor semna mâine, ne vom vedea la Primăria Bacău.
Am convingerea că încă mai există decență iar reprezentanții Guvernului nu au ajuns marionetele unui europarlamentar(…) Dle. europarlamentar, observ că apucăturile de baron vă devin din ce în mai familiare. Vă sugerez să le puneți în aplicare DOAR unde vă sunt acceptate și să nu mai insistați acolo unde nu este cazul. Primăria Bacău nu este jucăria nimănui!”. În replică, Dragoș Benea i-a transmis astăzi primarului Necula să renunțe la placa de patefon stricat.”Din păcate primarul Bacaului a tratat cu lipsă de respect un moment de maximă importanță pentru Bacău – semnarea a 5 contracte de finanțare prin POR, în valoare de 13,8 milioane euro. Absența sa de la acest eveniment este, de fapt, absența celor șapte ani de acasă. A venit muntele la Mahomed, dar Mahomed s-a baricadat în propriile orgolii și vanități, la Primăria Bacău, și iată nu a putut să vină 200 de metri pe jos pentru semnarea acestor contracte”. Întrebat despre posibilitatea de excludere din partid a lui Necula, Benea a spus că deocamdată nu este luată în calcul această variantă. „Noi știm ce știm, băcăuanii știu ce știu”, a adăugat, enigmatic, europarlamentarul băcăuan. Contractele ce urmau să fie semnate astăzi de primarul Necula urmează să i se transmită prin poștă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.