VIDEO: Concurs cu motofierăstraie. Cel mai bun fasonator din Bacău pleacă în Alba

Nu doar pompierii sau mascații ori ambulanțierii  au parte de concursuri profesionale, ci și…pădurarii. Chiar dacă, privit de la exterior, poate părea că un angajat al unui ocol silvic nu ar avea ce să demonstreze, ei bine, și pădurarii au obiectul lor de muncă bine definit, iar un concurs profesional poate fi un adevărat spectacol.

Ocolul Silvic Fântânele a găzduit etapa județeană a concursului profesional ”Cel mai bun fasonator mecanic”, care a adunat la start mai mulți concurenți. Aceștia s-au întrecut în mai multe probe de îndemânare, cum ar fi montarea unui lanț și întoarcerea lamei, tăierea combinată și de precizie sau proba de curățat.

Câștigătorul etapei județene va reprezenta Direcția Silvică Bacău la etapa națională, care va avea loc luna viitoare în județul Alba.

Concursul profesional ”Cel mai bun fasonator mecanic” este organizat anual de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Federația Sindicatelor din Silvicultură ”Silva”.

Potrivit reprezentanților Romsilva, competiția contribuie la creșterea aptitudinilor profesionale și la îmbunătățirea securității în muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.