VIDEO: Incident grav la Valea Uzului! Candidat independent, lovit de extremiștii maghiari! Poliția a început o anchetă

Unionistul George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, a fost agresat astăzi, în timp ce se afla la Cimitirul Eroilor de la Valea Uzului. El și doi membri ai staff-ului său de campanie au fost agresați, iar incidentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a candidatului.

El a ajuns la Valea Uzului după ce a auzit că în cursul zilei de ieri, crucile militarilor români amplasate de autoritățile din Dărmănești în cimitir, care este disputat atât de orașul băcăuan, cât și de Primăria Sânmartin din județul Harghita, au fost acoperite cu saci de gunoi menajer.

De altfel, grupul de extremişti maghiari care a acoperit crucile a filmat întreaga acțiune, ceea ce a stârnit vii dispute și reacții pe rețeaua de socializare.

George Simion a mers la Valea Uzului tocmai ca să vadă ce s-a întâmplat exact. El a fost lovit chiar în timp ce transmitea live pe Facebook.

Poliția s-a autosesizat imediat.

“Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile video apărute pe o rețea de socializare și efectuează cercetări în acest caz. În acest moment există o anchetă în desfăsurare,  efectuată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Polițiștii audiază victimele și analizează imaginile video, pentru identificarea persoanelor bănuite în cauză”,  a declarat agent şef adjunct de poliţie Cătălina Creţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.