Zăpada va fi strânsă din oraș la noapte

Autoritățile locale anunță că în această seară și pe parcursul nopții utilajele vor strânge munții de zăpadă depozitați prin diverse locuri în oraș.

„începând cu ora 20:00 un număr de 43 de utilaje (autocamioane și încărcătoare frontale) să intervină pe toate arterele din oraș pentru degajarea zăpezii. Aceasta va fi depozitată în locații agreate de APM (terenul SC Transport Public SA – str. Narciselor, terenul atelierelor mecanice de la Autogară – Str. I.L.Caragiale, terenul SC Letea SA – Izvoare, terenul SC Agricola SA – zona Selgros, terenul municipiului Bacău – str. Ștefan Gușă).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zăpada va fi depozitată în locații agreate de APM (terenul SC Transport Public SA – str. Narciselor, terenul atelierelor mecanice de la Autogară – Str. I.L.Caragiale, terenul SC Letea SA – Izvoare, terenul SC Agricola SA – zona Selgros, terenul municipiului Bacău – str. Ștefan Gușă).

Intervenția în oraș a fost dificilă în weekend din cauza cantității imense de zăpadă dar și pentru că primăria nu are încheiat un contract de deszăpezire nici până acum, o negociere directă urmând să aibă loc abia pe 14 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.