80.000 de ţigarete de contrabandă, confiscate de poliţiştii băcăuani

Acestea au fost găsite într-un autoturism condus de un 48 de ani, din judeţul Ilfov. Acesta a fost reţinut.

Ţigări de contrabandă descoperite într-un autoturism, astăzi, de poliţiştii de la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bacău.

Aceştia au oprit pentru control, pe DN 2, în comuna Sascut, un bărbat de 48 de ani, din judeţul Ilfov, care se deplasa cu un autoturism. În urma verificării maşinii, agenţii au depistat în interior 80.000 de ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă.

„Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău. Cele 4.000 de pachete de ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului cu propuneri legale”, se precizează în comunicatul IPJ Bacău.

Anchetatorii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.