Atenţie! IPJ Bacău scoate peste 1.000 de poliţişti în stradă

Peste 1.000 de poliţişti băcăuani vor acţiona, în perioada 15-19 august, pentru ca Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului să nu fie umbrită de evenimente nedorite.

Poliţiştii sunt din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, explozivi şi substanţe periculoase şi acţiuni speciale.
Ei vor executa misiuni specifice pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, fiind prezenţi la manifestările religioase şi evenimentele cultural-artistice, ce se vor desfăşura în această perioadă în judeţul Bacău.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor fi prezenţi cu aparatele radar pe tronsoanele de drumuri naţionale din judeţ.

Şi pentru ca Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului să fie petrecută în linişte, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău face şi câteva recomandări:

-închideţi şi asiguraţi la plecare toate uşile şi geamurile casei şi nu lăsaţi în interior obiecte de mare valoare sau bani.
-atunci când opriţi, fie şi doar pentru un scurt popas, nu lăsaţi cheile în contact şi asiguraţi-vă că aţi închis portierele şi geamurile. Nu lăsaţi obiectele de valoare la vedere în maşină.
-parcaţi, pe cât posibil, în locuri special amenajate şi luminate.
-manifestaţi prudenţă atunci când vi se solicită ajutorul de către persoane necunoscute.
Dacă sunteţi victima unei infracţiuni sau martor la comiterea unei fapte penale, apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.