ULTIMA ORĂ: Poliția din toată țara, în ALERTĂ după răpirea unei copile de 13 ani din Cluj

Două persoane, o copilă de 13 ani și un bărbat de 27 de ani, unchiul fetei, au fost date în urmărire națională de polițiști. Ambii sunt din Cluj și există suspiciunea că bărbatul și-ar fi răpit nepoata de pe stradă, în cursul zilei de duminică.

Oamenii legii au extins aria căutărilor și apelează la sprijinul populației din întreaga țară.

În 20.10.2019, ora 17:57, numita Puica Cristina, domiciliata in comuna Vultureni, sat Babuțiu, nr. 56, jud. Cluj, a sesizat prin SNUAU 112, IPJ Cluj, Secția 7 Poliție Rurala Gherla, despre faptul că, în 20.10.2019, in jurul orei 15:00, fiica sa, PUICA DARIA-MARIA de 13 ani, fiica lui Calin-Marius si Cristina, născută la data de 01.07.2006 in mun. Dej, jud. Cluj, domiciliata in com. Recea-Cristur, sat Caprioara, nr. 43, jud. Cluj, fara forme legale in com. Vultureni, sat Babuțiu, nr. 56, jud. Cluj, in timp ce se deplasa cu autoturismul marca Opel cu numărul de înmatriculare CJ-18-PGG, condus de numitul Lingurar Alexandru, pe raza localității Babuțiu, comuna Vultureni, jud. Cluj, la un moment dat, intalnindu-se pe strada cu numitul ALMAȘ MARIAN-COSMIN de 27 ani, domiciliat in com. Vultureni, sat Babuțiu, nr. 74, jud. Cluj, (înălțime 1,70 m, greutate 75 kg, constituție atletic), unchiul numitei Puica Daria-Maria, acesta a oprit autoturismul, moment în care fără nici un motiv, a deschis portiera autoturismului unde se afla minora și împotriva voinței ei a tras-o afara din autoturism și au plecat într-o direcție necunoscută”, transmite Poliția Română.

Fotografiile au fost făcute publice în toate județele, inclusiv în Bacău, unde polițiștii solicită populației să se adreseze cele mai apropiate unități de poliție sau să sune la 112 în cazul în care recunosc una dintre cele două persoane date în urmărire.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.