Mamă cu şase copii, plecată de acasă, găsită şi ajutată de oamenii legii

La data de 19 mai a.c., în jurul orei 21.30, o patrulă formată din poliţist şi jandarm, aflându-se în execitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat pe raza comunei Sascut, o femeie ce se deplasa pedestru împreună cu şase minori.

Cu ocazia legitimării s-a constatat că femeia este în vârstă de 31 ani, din comuna Valea Seacă, iar cei şase minori ai săi au vârste cuprinse între 2 şi 12 ani.

Din verificările efectuate a reieşit faptul că, în urma unor conflicte pe care le-ar fi avut cu concubinul său, femeia ar fi plecat de la domiciliul acestuia din comuna Valea Seacă, împreună cu cei şase minori.

Având în vedere faptul că cei şase copii erau îmbrăcaţi sumar şi înfometaţi, iar mama acestora a declarat verbal faptul că nu deţine locuinţă, nu are unde să înnopteze, patrula de intervenţie i-a condus la sediul poliţiei, le-au dat alimente şi au solicitat sprijinul reperezentanţilor DGASPC Bacău care au procedat la preluarea minorilor în vederea internării acestora în Centrul Maternal al DGASPC Bacău.

 

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.