A început modernizarea parcurilor din municipiul Bacău

A început modenizarea parcurilor și spațiilor de joacă din municipiu. Lucrările au debutat cu spațiul din Parcul Catedralei iar imediat ce acesta va fi finalizat vor continua în Parcul Olimpic (Bazinul de Înot) și în Parcul Cancicov. Primăria urmărește astfel nu doar să dea un aspect mai îngrijit parcurilor, dar și să crească siguranța celor care le frecventează.

„Urmărim, în funcție de necesități și de starea locurilor de joacă, reamenajarea completă sau reabilitarea tuturor acestor spații, pentru că cei mici trebuie să beneficieze de siguranță și de elemente moderne”, a declarat primarul Cosmin Necula.

Pentru reabilitarea/modernizarea locurilor de joacă existente au fost propuse 30 de locații pentru dotarea cu echipamente noi. Furnizorul și executantul lucrărilor este DFS Center Grup SRL, iar prețul contractului, care include și furnizare, transport și montare a echipamentelor este de 945 mii lei, inclusiv TVA.

Primăria Bacău are în vedere și proiectarea a cinci noi locuri de joacă. Acestea se vor realiza în Parcul Catedralei, Parcul Cancicov, Cornișa Bistriței, strada Toamnei și zona ANL-urilor la nr 32-46.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.