A vrut să ia permisul cu șpagă. Vezi ce sumă i-a pus polițistului în dosar

Ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Bacău au finalizat cercetările, iar procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui bărbat, care ar fi vrut să ia permisul cu șpagă.
S-a întâmplat la finele anului trecut, când în timp ce efectua serviciul de examinare la proba practică, un agent de poliție din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Bacău l-a invitat pe suspect să treacă la volanul autoturismului pentru a susține proba de traseu. După ce acesta i-a înmânat dosarul și cartea de identitate, polițistul a observat în dosarul de examinare suma de 300 euro.

“La întrebarea ce reprezintă suma de bani, inculpatul i-a răspuns că este „o motivație”, sens în care polițistul a realizat, fără niciun dubiu, că este mituit cu scopul de a-l declara pe candidat ADMIS la proba practică a examenului auto. În acest sens, agentul de poliție a sesizat Serviciul Județean Anticorupție Bacău și a formulat denunț în legătură cu cele constatate. Denunțul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, fiind înregistrat dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat al Direcției Generale Anticorupție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.