Acțiune de „comando” a doi bărbați care au ajuns în arest: au distrus prin incendiere mașina unei femei

Polițiștii Serviciului de Investigații Crimnale Bacău au identificat, depistat și reținut, doi bărbați, de 33 și 39 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Ulterior, instanța a dispus arestrarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 18 august 2022, în jurul orei 01.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au fost sesizați prin 112, de către o tânără de 33 de ani, din comuna Cleja, despre faptul că, persoane necunoscute i-au incendiat autoturismul ce era parcat în fața locuinței sale.

         Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care, în urma unor activități informativ-operative complexe au identificat un bărbat de 33 de ani, din comuna Livezi, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

         La data de 01 martie a.c., polițiștii de investigații criminale, împreună cu cei din cadrul Poliției Onești, criminaliști și cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat 4 percheziții domiciliare, din care, 2 pe raza municipiului Onești, una în comuna Livezi și una în municipiul București, unde au fost identificate mijloace materiale de probă, telefoane mobile, chei de autovehicule, un pistol neletal și sume de bani. De asemenea, bărbatul de 33 de ani și un altul de 39 de ani, din București au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

        Din cercetări s-a stabilit că, bănuitul s-ar fi deplasat cu un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din București, pe raza comunei Cleja, la domiciliul fostei concubine, respectiv tânăra de 33 de ani, unde ar fi incendiat autoturismul și bunurile acesteia din interiorul autovehicului, folosind un lichid inflamabil, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro.

         La data de 27 martie a.c., cei doi bărbați au fost reținuți de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, pentru 24 de ore. Ulterior, au fost prezentați instanței care a dispus arestarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 30 de zile.

        Activitățile au fost realizate cu sprijinul Poliției Sector 1 București, al jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție București, ai Grupării Mobile de Jandarmi Bacău și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Bacău.

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.