Atenție! În curând încep reviziile de toamnă la rețeaua de termoficare

Thermoenergy anunță că începând cu data de 23 septembrie va avea loc revizia instalațiilor de încălzire. De aceea, băcăuanii care sunt racordați la sistemul centralizat de încălzire trebuie să se asigure în perioada următoare că instalațiile interioare sunt pregătite pentru sezonul rece.

După data anunțată vor avea loc probele la rece, ceea ce presupune pomparea de apă rece pe conductele de căldură. Până atunci trebuie finalizate toate lucrările de interior.

“Rugăm consumatorii Theormoenergy Group SA să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundații în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora. Asociațiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare bună de funcționare și că lucrările în interiorul imobilelor sunt finalizate”,  se arată într-un comunicat al Thermoenergy Group SA Bacău.

Deocamdată nu se știe când va fi furnizată căldură, întrucât această decizie depinde de evoluția vremii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.