Atenţie la poşete! Două femei au fost „prădate” de hoţi

Poliţiştii din Bacău au reuşit să prindă trei suspecţi bănuiţi de furturi din poşete şi genţi.

Un bărbat de 46 de ani, în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale din Bacău, ar fi sustras suma de 1.250 lei din geanta unei femei, fiind ajutat de o complice de 52 de ani, tot din Bacău. Acesta a reuşit să-i distragă atenţia victimei şi aşa individul a acţionat fără probleme.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările făţă de cei doi suspecţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi respectiv complicitate la furt, iar bărbatul de 46 de ani a fost reţinut şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Bacău, urmând a fi prezentat Judecătoriei Bacău, cu propunere de arestare preventivă”, spun poliţiştii.

Oamenii legii au mai depistat şi o suspectă de 50 de ani, care la data de 20 august, în timp ce se afla într-o societate comercială din oraş, a reuşit să sustragă suma de 1.200 lei din poşeta unei femei. Şi în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru furt, iar individa a fost reţinută, urmând a fi prezentată Judecătoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.