AUDIO: Șeful IPJ Bacău, cercetat de Corpul de control din IGPR în urma unei declarații controversate făcută în direct la un post de radio local

Corpul de control din IGPR a demarat o anchetă după ce în spațiul public a apărut o declarație controversată a șefului IPJ Bacău. Invitat la o emisiune la un post local de radio, chestorul Vasile Oprişan a spus, în contextul a ce este sau nu urgent atunci când cineva sună la 112, că femeile lovite de soţi ar putea să aştepte până dimineaţă pentru a face reclamație, nu să sune noaptea la 112.

Referitor la declaraţiile făcute de inspectorul şef al IPJ Bacău, în timpul unei emisiuni difuzate la un post de radio din judeţ, facem următoarele precizări: conducerea Poliţiei Române a dispus verificări cu privire la acest aspect, întrucât prevenirea şi combaterea violenţei domestice reprezintă una dintre priorităţile instituţiei noastre. La finalul acestor verificări, vom reveni cu detalii referitoare la cele constatate şi la măsurile dispuse”, se arată într-un comunicat al IGPR, citat de Mediafax.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.