Băcăuanul Lucian Șova rămâne Ministru al Transporturilor

Președintele Klaus Iohannis a refuzat să semneze revocarea lui Lucian Șova de la Ministerul Transporturilor, drept urmare acesta își continuă activitatea la minister, până la clarificarea situației.

”Nu mi s-a cerut oficial demisia. Demisia poate fi o soluţie, dar oficial nu mi-a cerut-o nimeni. De asemenea, nu mi s-a reproşat activitatea de la minister. Eu îmi continui programul normal. Azi am fost la întâlnirile stabilite, particip la Guvern împreună cu doamna prim-ministru la întâlnirea cu importanţi lideri ai PE în perspectiva preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE. Deocamdată, eu îmi fac treaba aici. Cred că am căzut la mijloc. Știu însă că am deranjat cuiburi de viespi pe care nu le-a deranjat nimeni timp de 20 de ani. Nu sunt fericiţi nici antreprenorii care au de dat bani statului român pentru că am cerut să li se calculeze penalităţi pentru că au întârziat lucrările la autostrăzi, nu şi-au făcut treaba. Niciunul nu e fericit, dar pe şantiere se lucrează. De frică”, a declarat pentru Capital Lucian Șova.

CEX-ul PSD urmează să decidă care va fi soarta lui Lucian Șova, dar și a ministerului pe care îl conduce. Unele surse politice susțin că funcția sa va fi preluată de șeful PSD Bacău, Dragoș Benea, informație neconfirmată oficial.

La Transporturi, PSD l-a propus pe Mircea Drăghici, trezorierul partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.