Caravana “Fii pregătit!” ajunge în județul Bacău

Caravana “Fii pregătit!” va ajunge sâmbătă, 17 noiembrie, în Bacău și va fi amplasată în fața Hotelului Moldova și duminică, 18 noiembrie, în Buhuși, în fața Casei de Cultură. În cele două zile, în intervalul orar 09:30 – 16:30, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mr. Constantin Ene” al Județului Bacău va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.
Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.
Aceasta este al treilea an când Caravana “Fii pregătit!” pornește la drum, pentru cursuri de instruire a populației. Caravana “Fii pregătit!” va ajunge în luna noiembrie și decembrie și în Bragadiru (24 Noiembrie), Buftea (25 Noiembrie) și București (1 Decembrie).
Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana “Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD – http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-s…/.
Caravana “Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi care a fost susţinut financiar de Fundaţia pentru SMURD, cu sprijinul Fundației Vodafone România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.