Cea mai nouă secție a Spitalului de Pneumoftiziologie din Bacău, dotată cu mobilier de compania DEDEMAN

Cei doi băcăuani care dețin cunoscuta companie DEDEMAN au dotat cu mobilier nou cea mai nouă secție a Spitalului de Pneumoftiziologie din Bacău. Este vorba despre compartimentul de Paliație, înființat recent, după ce autoritățile au început demersurile pentru înființarea acestuia în luna august. Noul compartiment, aprobat de Ministerul Sănătății, are 12 paturi, iar tot mobilierul, incluzând paturi speciale, noptiere și saltele au fost donate de frații Pavăl.

Anunțul a fost făcut de primarul Cosmin Necula, care a precizat că Spitalul e pe cale să obțină și o finanțare importantă, de 12 milioane de lei, pentru modernizarea, dotarea și extinderea corpurilor ambulatoriului Spitalului de Pneumoftiziologie.

“Proiectul pentru obținerea de fonduri europene nerambursabile prin POR Axa 8.1A a fost admis după evaluarea tehnico-financiară și intră acum în ultima etapă înainte de semnarea contractului. Cele 12 milioane de lei vor fi utilizate pentru modernizarea și reabilitarea în totalitate a clădirii ambulatoriului dar și pentru extinderea acesteia și dotarea cu noi echipamente și aparate medicale (computer tomograf, aparat radiologic, pletismograf)”,  a precizat primarul Cosmin Necula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.