Faceți provizii de apă! Oneștiul, Moineștiul și alte 9 localități din Bacău rămân fără apă la robinete!

Locuitorii municipiului Onești vor trece din nou prin experiența neplăcută de a nu avea apă potabilă la robinete! După ce luna trecută au suferit de sete zile în șir, situația se repetă. De data aceasta nu este însă vorba despre o avarie, ci despre lucrări programate, care vor lăsa orașul fără apă doar pentru o zi.

Potrivit unui anunț al Companiei de Apă Bacău, apa potabilă va fi oprită marți, 22 octombrie, între orele 8.00 – 24.00, în vederea finalizării lucrărilor de modernizare a Stației de Tratare dela Dărmănești.

Afectate vor fi localitățile Dărmănești, Dofteana, Târgu Ocna, Pângărești, Târgu Trotuș, Onești, Cașin, Moinești, Poduri, Măgirești și Ardeoani.

“Precizăm că timpul estimat de umplere a celor doua ramuri ale conductei de aducțiune este de aproximativ 8 ore, după finalizarea lucrărilor, respectiv până la ora 08:00, în data de 23.10.2019.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, S.C. CRAB S.A. recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru intervalul de timp alocat lucrărilor de modernizare. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, transmit reprezentanții Companiei de Apă Bacău printr-un comunicat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.