Centrul Bacăului va fi deschis în weekend

În acest weekend, centrul municipiului Bacău va rămâne deschis traficului auto. Se vor executa lucrări de înlocuire a mai multor conducte şi branşamente de gaze naturale de la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi Războieni.

Şi pentru că în cursul săptămânii zona este foarte aglomerată, s-a luat decizia ca intervenţia să aibă loc sâmbătă, 1 septembrie, cu închiderea circulaţiei în zonă, iar astfel durata de execuţie să se reducă la o zi în loc de două zile, cum se stabilise iniţial.

„Având în vedere cele de mai sus, s-a luat hotarârea ca de sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 16.00 şi până duminică, 2 septembrie, ora 23.00, să se redeschidă circulaţia rutieră în centrul oraşului Bacău, pe tronsonul Calea Mărășești, intersecția cu Bd-ul I.S.Sturza – până la Casa de Asigurări de Sănătate Bacău”, se arată în comunicatul Primăriei Bacău.

Reamintim că, în perioada 12 mai – 16 septembrie, circulaţia în centrul Bacăului a fost restricţionată, la sfârşitul fiecărei săptămâni, cu ceva excepţii, pentru ca aici să se poată desfăşura diverse activităţi cultural-artistice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.