Circa 200 de băcăuani au fost puşi sub supraveghere judiciară

Poliţiştii de supraveghere judiciară de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău au fost cu ochii pe 188 de persoane, în prima jumătate a anului, faţă de care anchetatorii au dispus măsuri neprivative de libertate.

Este vorba despre băcăuani cercetaţi în diferite dosare penale şi plasaţi sub control judiciar sau în arest la domiciliu. În aceeași perioadă, au fost formulate şi 43 sesizări către procurori sau judecători, după ce unii dintre inculpaţi au încălcat obligaţiile impuse, dispunându-se astfel arestarea preventivă a 23 dintre ei, toţi aflaţi sub control judiciar.
Alte 7 persoane supravegheate au fost arestate după ce au comis noi infracţiuni. Şi acestea erau tot sub control judiciar.
Dintre cei care trebuiau să se prezinte la ofiţerii de supraveghere, alţi 29 au ajuns în spatele gratiilor, dar ca urmare a condamnării definitive în cauza în care erau cercetaţi.
La sfârşitul perioadei analizate, adică la finele lunii iunie, se mai desfăşurau activități de supraveghere faţă de 208 persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.