Consiliul Județean scoate la licitație modernizarea drumului care ne leagă de Harghita

Licitația are termen 11 martie.

Consiliul Județean Bacău a scos la licitație un contract de circa 2,9 milioane de euro pentru reabilitarea drumului județean 123, la limita cu județul Harghita. Tronsonul care va intra în reparații și modernizare are 6,3 kilometri.

Drumul străbate formațiunea muntoasă a Nemirei, traseul fiind – pe cea mai mare parte a acestuia -, în imediata vecinătate a râului Uz și face legătura cu județul Harghita. Finanțarea este asigurată prin Programul de Dezvoltare Locală.

Contractul vizează „reabilitare şi modernizare DJ 123, limita judeţ Harghita – Valea Uzului – Dărmăneşti – DN 12A judeţ Bacau (sector de drum studiat de la km 44+800 la km 51+100. Pe o lungime de 6.30 km)”, potrivit anunţului.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar tipul procedurii este procedură simplificată. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 martie.

”Având în vedere că, în general, zona de munte se caracterizează printr-o densitate mică a reţelei de drumuri, păstrarea viabilităţii acestui traseu trebuie să devină un obiectiv important pentru administratorul acestuia, importanţa strategică şi economică fiind ridicată”, se arată în anunţ. (news.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.