Cosmin Necula îi arată din nou colții PSD-ului. Primarul Bacăului, mesaj dur la adresa Vioricăi Dăncilă

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, rămas de curând fără sprijinul politic al PSD după ce a “mârâit” împotriva Guvernului Dăncilă, a reacționat în urma votului de azi din Parlament, care a dus la demiterea Executivului.

Imediat după alegerile europarlamentare, Necula a ieșit public și a cerut Guvernului să-și dea demisia, asumându-și astfel rezultatul slab obținut de partid în alegeri.

“Sunt aproape 5 luni de când, în urma rezultatelor de la Europarlamentare, am spus public faptul că PSD trebuie sa se retragă de la guvernare. Am fost mustrat atunci pentru că mi-am exprimat această opinie iar acum îi întreb pe cei din conducerea PSD:

Ce ați realizat în aceste luni, ținând cu dinții de o guvernare șubredă, într-o degringoladă totală?

Cu ce ați îmbunătățit imaginea partidului și cum ați gestionat rezultatul rușinos din 26 mai?

Cu ce ați ajutat municipiile și orașele care abia mai funcționează în așteptarea rectificării bugetare de mai bine de 3 luni?

Plecați de la guvernare cu o îmbrâncitură din partea opoziției și nu cred ca asta va însemna un pas în față pentru PSD.

Oare nu ar fi fost mai bine sa vă asumați retragerea de la guvernare, cu demnitate, la momentul potrivit?”,  a scris pe Facebook în urmă cu puțin timp primarul Cosmin Necula.

Totodată, el a transmis că va face în continuare demersuri pentru ca Bacăul să-și primească înapoi banii:

“Voi face în continuare toate demersurile la guvern, de orice culoare politică va fi, pentru a recupera banii băcăuanilor, bani pe care Guvernul Dăncila i-a luat din buzunarul intregii noastre comunități!”,  a mai scris Necula, referindu-se la mult disputata lege a bugetului de stat de anul acesta, care a tăiat sume importante mai multor localități.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.